Καθημερινα αποστολες απο Θεσσαλονικη σε ολη την ελλαδα

ΜΑΪΟΣ: Προσφορές σε Καρυδόψιχα Ουκρανίας / Καρυδόψιχα Ελληνική / Αμύγδαλα Ελληνικά

Είστε παραγωγός καρυδιών;

Αγαπητοί Παραγωγοί Ελληνικών Καρυδιών,

Η εταιρεία μας CARPEBO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, με παρουσία και εμπειρία στον χώρο των ξηρών καρπών, αναζητεί συνεργάτες που μοιράζονται τον ίδιο πάθος με εμάς για την παραγωγή ποιοτικών καρυδιών. Η αγορά των ξηρών καρπών αναπτύσσεται σταθερά, αποτελώντας μία ευκαιρία για δυνατές και αμοιβαία ωφέλιμες επαγγελματικές σχέσεις. Αναγνωρίζουμε την αξία και τη σημασία των παραγωγών στην αλυσίδα τιμών και θέλουμε να δημιουργήσουμε μία στενή σχέση βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Τι προσφέρουμε:

  1. Εκτεταμένο Δίκτυο Διανομής: Η παρουσία μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο εγγυάται τη γρήγορη κυκλοφορία των προϊόντων σας στην αγορά.
  2. Σταθερότητα και Διαφάνεια: Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με διαφάνεια σε κάθε βήμα της συνεργασίας.
  3. Μάρκετινγκ και Προώθηση: Διαθέτουμε έναν ενεργό τμήμα marketing που εργάζεται αδιάκοπα για την προβολή και ανάδειξη των προϊόντων μας, δίνοντας πρόσθετη αξία στις καλλιέργειές σας.
  4. Συνεχής Επικοινωνία: Πιστεύουμε στην ανοικτή και συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ερώτημα.

Τι αναζητούμε:

  1. Ποιοτικά καρύδια που ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα της αγοράς.
  2. Δέσμευση για σταθερότητα και τακτικότητα στις παραδόσεις.
  3. Ανοιχτό μυαλό για μια δημιουργική και αμοιβαία επωφελής συνεργασία.

 

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30.2541200900 ή στο e-mail info@carpebo.com, ώστε να εξερευνήσουμε μαζί τις δυνατότητες μιας νέας συνεργασίας.

Με εκτίμηση,

CARPEBO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Αν είστε παραγωγός ελληνικών καρυδίων και ενδιαφέρεστε παρακαλώ πατήστε το κουμπί “Θέλω Συνεργασία” και συμπληρώσετε την “Φόρμα Επικοινωνίας Παραγωγών” .

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εγγραφήκατε στην λίστα για να λαμβάνετε τους καταλόγους με τα προϊόντα μας!

Να περιμένετε το e-mail μας, όπου θα βρείτε τον κατάλογο προϊόντων μας!

Ευχαριστούμε!